2016. augusztus 27., szombat

Bunyózni fog és üvegen rohan át a magyar erőember a Halálos iramban 8-ban!

Szentes — Megvalósulni látszik Sinka Zsolt, alias Popey amerikai álma. Az ismert izomkolosszus néhány éve még popcornnal a kezében nézte a Halálos iramban című filmet, mára azonban ő maga játszik majd a legújabb, 8. részben.


 – Bevallom, titkon álmodtam arról, milyen jó lenne szerepelni az egyik kedvenc filmemben. 2015 novemberében egy New York-i ismerősömmel kezdtünk el beszélgetni arról, hogy mi a kedvenc autóm, illetve mozim, ekkor vetődött fel először az én nevem a filmmel kapcsolatban. Ám akkor még teljesen hihetetlen volt, hogy ez egyszer valóra is válik, és szerepet kapok majd az FF8-ban – mondta Popey, aki már tűkön ül, nagyon várja a szeptember végét. Ekkor utazik ugyanis Amerikába, hogy leforgassák az első jelenetet vele.
 

Két motort kell majd lefognom egy gyorsulási versenyen, ám nem ez lesz a legizgalmasabb jelenetem. Bunyóznom kell a kamerák előtt, és egy zárt üvegajtón is átrohanok a forgatókönyv szerint – mesélte lelkesen az izomember, aki titokzatosan azt is elárulta: egy jelenetben neki kö­szön­he­tően nem tudnak majd elvinni két nagy értékű táskát a rosszfiúk.
 

Ám addig sem unatkozom, szeptember 3-án Szentesen forgatjuk majd a legújabb promót a filmhez. Két Mustangot fogok majd le, ezúttal térd­keresztszalagok nélkül: ezeket a legutóbbi balul sikerült edzésem után kioperálták – tette hozzá Popey, akihez a közel­jövőben Vin Diesel is ellátogat Magyarországra.






 
 



 Forrás: Blikk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése