2016. október 16., vasárnap

Hódmezővásárhely: Leforgatták a Halálos Iramban 8 Negyedik prómófimjét (Képgalériával)

Mint sokan mások mi is ellátogattunk Október.15.-én Hódmezővásárhelyre. A halálos Iramban 8 negyedik promófilmjét vették fel a Kossuth téren.

A forgatás témája a család és az összetartás volt, Ahogy a filmben is nagy szerepet játszik a család.

Nagyon jó hangulat volt és rengetegen eljöttek a rendezvényre. 
És természetesen Popey aláírta a nyereményjátékra szánt 2 bögrét és az egérpadot is.

Popey először bemelegítés képpen 2 versenymotort fogott le a közel 500 fős tömeg – az emberek felett állandóan drón repkedett, az is felvételeket készített a promóhoz – ujjongása közepette. De két autót is megtartott. Ezek a jelenetek a moziban is láthatók lesznek.

 Hatalmas tömeg gyűlt össze a forgatási helyszínre, ahol nemcsak a filmfelvétel zajlott, hanem számos kísérő rendezvény is színesítette a rendezvényt. Többek között Bagi Matyi (a moderálás mellett) tartott egy cross training bemutatót, edzést, fellépett a Zafír csoport, illetve koncertek is megvalósultak (Virsinszki Zotya és Hegyi Balázs), a dj pult mögött pedig a jó hangulatról, zenei aláfestésről Dj P.E.T., vagyis Tóth Péter, a Rádió 7 munkatársa gondoskodott.


Popey-nek a szerep szerint több veszélyes mutatványt kell végrehajtania, kaszkadőri segítség nélkül. Az egyik jelenetben még a film legelején két motorkerékpárt kell visszatartania, majd a film felénél abban a részben tűnik majd fel, amikor el akarnak lopni két gyönyörű autót, amit a Popey által megformált figurának kell megakadályoznia, miközben üvegajtón, egy-két izomemberen is át kell gázolnia. 


„Eredetileg ezt a szerepet Dwayne Johnsonnak, vagyis „A Sziklának” szánták, de ő nem vállalta, mondván, hogy én sokkal bolondabb vagyok, mint ő, majd én megcsinálom. Így kerültem bele ebbe a filmbe.”


Mindez azonban még nem indokolja a hódmezővásárhelyi forgatást. A város és Popey kapcsolata Bagi Mátyás funkcionális tréneren keresztül bontakozott ki. Mindketten szegváriak, régóta ismerik egymást, és Matyi Hódmezővásárhelyen olyan edzési lehetőséget tud biztosítani az izomkolosszusnak, ami garantálja, hogy a pár hét múlva kezdődő Los Angeles-i forgatáson teljes biztonsággal a motorok, autók elé tudjon állni.

Képgaléria 



























































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése