2017. október 7., szombat

Vin Diesel is állást foglalt a Halálos iramban-botrányban

Remélhetőleg nem fogja a Halálos iramban franchise minden egyes tagja kivenni a részét a Tyrese Gibson által, a hivatalosan bejelentett spin-off miatt generált balhéból, mert ahányan vannak, nem győzünk majd mindenki véleményéről beszámolni. Most azonban a széria atyja, Vin Diesel foglalt állást egy Instagram bejegyzésben, miután nem olyan régen Johnson egy rövid posztban reagált Gibson beszólásaira.

"Testvériség... És annak minden velejárója. Ezt a jelenetet Puerto Ricóban forgattuk, úgy emlékszem rá, mintha tegnap történt volna. Gyönyörű sziget, kedves emberekkel, akik szívesen láttak minket. Azon a nyáron ünnepeltem a 43. születésnapom, és a fiam, Vincent is akkor született.
Egy Jan Kelly nevű hölgy, arra a kérdésemre, hogy 'Kivel akarjátok, hogy együtt dolgozzak?', azt felelte a Facebookon, hogy szívesen látna Dwayne oldalán. Hallgattam rá, így lett belőle Hobbs. Tudom, hogy nagyon sok találgatás folyik azzal kapcsolatban, hogy miért lett eltolva a 9. rész bemutatója.
Igazságtalan volna azt állítani, hogy bárki hibája. Ahogy tervezzük az új irányt, amerre a Halálos iramban univerzumot bővíthetnénk, érdemes számot vetni mindazzal, ami idáig vezetett. A hitelesség, a család és legfőképpen a hűséges rajongók nézőpontja alapvető feltétele volt a sikereinknek.
Ugyanakkor mint egy autó, ami nyolcszor körbejárta a Földet, ez a franchise is igényel némi karbantartást. Jó barátom, és a Universal keresztapja, Ron Meyer biztosította számunkra az időt mindehhez. Hamarosan nagyon izgalmas híreket fogunk veletek megosztani, tartsátok nyitva a szemeiteket!"

Diesel ugyan igyekszik diplomatikusan fogalmazni, de láthatóan nem veregetné vállon saját magát, amiért annak idején beengedte a csapatba Johnsont, akivel neki is komoly konfliktusai voltak. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni a nézők véleményét, ahogy arra Diesel is felhívja a figyelmet.

Ők pedig egyértelműen kifejezték, hogy örülnek Johnson jelenlétének, és a talán Shane Black rendezésében elkészülő spin-off is csak azért készülhet el, mert a visszajelzések alapján már régóta nem Diesel a legérdekesebb eleme a sorozatnak. Kérdés persze, hogy mire utalhat a színész, amikor izgalmas hírekről beszél.

A poszt láttán már felütötte a fejét az elmélet, miszerint Hobbs karakterétől megszabadulna a fő történetszál, elkerülve ezzel a további konfliktusokat, és - amennyiben az első spin-off jól teljesít - egy külön melléksorozatot építenének karakterére. Az ígéret szerint hamarosan okosabbak leszünk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése