2018. február 28., szerda

Dokumentumfilm készül Paul Walker életéről



Idén lesz öt éve, hogy az elsősorban a Halálos iramban-filmekből ismert Paul Walker elhunyt egy autóbalesetben. Az akkor negyvenéves sztár épp a Halálos iramban 7. részét forgatta James Wan kamerái előtt, mikor a baleset történt. Wan végül nagyon szép módot talált a színész elbúcsúztatására, melyhez Walker testvérei is asszisztáltak testdublőrként.

Walker hatalmas rajongótábort tudhatott maga mögött, akik most biztosan nagyon örülnek a hírnek, hogy az egyik legjobb megemlékező dokumentumfilmeket gyártó csapat készít róla egy epizódot a Paramount Networknek. Derik Murray producer és csapata néhány éve az I Am Heath Ledgerrel arattak hatalmas sikert, de készítettek már John F. Kennedy Jr.-ról, Muhammad Aliról és Bruce Lee-ről is filmet, a következő pedig az április 2-án érkező I Am MLK Jr. lesz, ami Martin Luther King Jr.-ról szól majd.

Az I Am Paul Walkerre keresztelt produkciót az I Am Heath Ledgert is jegyző Adrian Buitenhuis rendezi, és a szokásosnak mondható felépítést követi, azaz elsősorban Walker közeli barátaival és munkatársaival készített interjúkból áll majd. De nemcsak Walker színészi énjét ismerhetjük majd meg, hanem a víz alatti életért és az óceánokért rajongót is, valamint azt a Paul Walkert, aki a haiti földrengés után maga is segített újjáépíteni az országot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése