2018. április 24., kedd

Halálos iramban animációs sorozat készül

Sosem elég a Halálos iramban-élményből: most már nemcsak Hobbs és Shaw karaktereivel készül spin-off, de egy teljesen új szereplőt is megismerhetünk, méghozzá egy animációs szériából. A Dreamworks Animation ugyanis a Netflixre készít sorozatot, méghozzá szó szerint egy családtaggal, ugyanis ennek az alkotásnak Tony Toretto, Dom unokatestvére lesz a főhőse.

Aki a hivatalos szinopszis szerint a családfő nyomdokaiba fog lépni: "Tonyt és barátait egy kormányügynökség bízza meg azzal, hogy épüljenek be egy elit autóversenyző bajnokságba, amely valójában egy világuralomra törő bűnözői hálózat fedőszervezete."


Egyszóval a sorozat is inkább a James Bondra hajazó új részekre fog hasonlítani, mint az eredeti Halálos iramban hangulatára, de végül is ha valahol el lehet engedni a gyeplőt, az pont egy (feltehetőleg fiatalabbaknak szóló) animációs széria. Egyébként ironikus módon éppen a James Bond húzott hasonlót a 90-es évek elején a James Bond Jr.-ral, ahol a titkosügynök rajzolt unokaöccse vette fel a harcot a gonosztevők ellen.

Az egyelőre csak The Fast and The Furious Animated Show címen futó alkotás egyébként a filmek meghatározó alakjainak felügyelete alatt készül, ugyanis az executive producerek között ott találjuk Vin Diesel, a forgatókönyvíró Chris Morgan és a producer Neil H. Moritz nevét is. A bemutatódátumról egyelőre még nincs információ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése