2018. október 2., kedd

Készülőben van a női Halálos iramban-spinoff?

2001-ben valószínűleg még senki sem gondolta volna, hogy Dominic Toretto és családjának kalandjai ennyire kinövik majd magukat, pláne, hogy a folytatások nem sok jóval kecsegtettek (főleg minőségi szempontból), de aztán jött a Justin Lin által rendezett ötödik rész, ami megreformálta mindazt, amit a szériáról addig gondoltunk: esélyes, hogy a kilencedik epizódban már a Holdon kocsikázgatnak a szereplők, így végképp extrém belegondolni, hogy az első felvonás idején még DVD-lejátszók eltulajdonításából tartották fenn magukat a srácok.

Éppen ezért a Universal döntéshozói megpróbálják a lehető legtöbbet kihozni a franchise-ból, a kilencedik rész előkészületei mellett már nagyban forog a Hobbs & Shaw névre hallgató, Dwayne Johnsont és Jason Stathamet felvonultató spin-off, és most Vin Dieselnek köszönhetően kiderült, hogy (nagy eséllyel) fejlesztés alatt áll egy, a széria hölgyeményeire koncentráló projekt is.

A színész a Bloodshot című, 2020-ban érkező filmje forgatásáról tett közzé egy videót, ahol gondolataiba feledkezve nagyon úgy tűnik, hogy "elszólja magát":


"Neal Moritz - aki nem csak a Halálos iramban-széria producerei feladatait látja el velem, hanem a Bloodshotéit is - nem tér magához, annyira izgatott mindattól, amit a közönség 2020-ban látni fog, mikor a film a mozikba kerül... Ezen kívül van egy vendégem a Halálos iramban háza tájáról is, aki szintén meglepett. Köszönöm a Universalnak, amiért elfogadták a nőkre koncentráló spin-off ötletemet, meg a többi spin-off..."

Diesel itt elharapja a mondatot, és más vizekre evez, de nagyon úgy néz ki, hogy már csak a hivatalos megerősítésre kell várnunk, mert ez a "véletlen" bejelentésnek már bőven megteszi. Bár részleteket még nem tudunk az ötlettel kapcsolatban, azért az bizakodásra ad okot, hogy a franchise-ban rengeteg olyan színésznő van, akikről el tudjuk képzelni, hogy képesek lennének elvinni a vállukon egy ilyen kaliberű produkciót.


Ti örültök az újabb spin-off lehetőségének? Vagy azt preferálnátok, ha a kreatív elmék inkább a fő csapásirányra koncentrálnának? Írjátok meg véleményeteket kommentben!




Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése