2019. április 29., hétfő

Hobbs & Shaw: Ennek a meglepetés sztárnak fontos szerepe lehet a filmben

Nyáron érkezik majd a mozikba a Halálos iramban első spinoffja, a Hobbs és Shaw, amelyben a Dwayne Johnson és Jason Statham megformálta karakterek állnak a rivaldafénybe. Az aktuális ellenfelüket sem akárki játssza, hiszen Idris Elbát láthatjuk majd ebben a szerepben, és most felmerült még egy sztár neve a film kapcsán: állítólag Keanu Reeves is benne lesz, és ő lehet majd az igazi főgonosz.
Reeves szerepléséről eddig nem lehetett hallani, és a hírt közlő That Hashtag Show szerint ez azért van, mert csak a Hobbs és Shaw végén fedik majd fel a karaktere kilétét. Bár a konkrét szerepével kapcsolatban bizonytalan az oldal, a forrásai szerint Reeves karaktere kapcsolatban áll az emberfeletti erőre szert tevő terroristával, Brixtonnal (Elba). Elég valószínű, hogy kiderül: valójában ő mozgatja a szálakat a háttérből. S könnyen lehet, hogy a főszereplők most még nem is találkoznak vele össze, egyelőre csak felvezetik a karaktert az esetleges folytatáshoz.
Noha ezt az információt egyelőre nem erősítették meg, így nem szabad készpénznek venni, de ha figyelembe vesszük, hogy a Halálos iramban 8-ban láthattunk már hasonlót, akkor nem tűnik elképzelhetetlennek egy ilyen fordulat. A Hobbs és Shaw direktora, David Leitch pedig a John Wick egyik társrendezője volt, és egy olyan sikeres közös munka után valószínűnek tűnik, hogy Reeves szívesen szívesen dolgozik vele.
A Hobbs és Shaw magyar premierje augusztus 1-jén lesz.




Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése