2018. október 5., péntek

Dwayne Johnson egy Jason Stathammel közös fotót osztott meg a Halálos iramban spin-off forgatásáról

A Halálos iramban-franchise már kellőképpen óriásira nőtt ahhoz, hogy bevállalhassak egy spin-offot, pláne ha olyan népszerű karaktereket tesznek meg főszereplőnek, mint a Hollywood két ügyeletes akciósztárja által alakított Hobbst és Shawt.


A Dwayne Johnson-féle Hobbs antagonistából vált időközben hőssé, és valószínűleg hasonló út vár a Jason Statham által alakított Deckard Shawra is. Kettejük közös kalandja lesz a franchise első hivatalos spin-offja, melyet az Atomszőkét és a Deadpool 2-t jegyző David Leitch rendez. Pár hete kezdődött meg forgatás, ekkor fel is kerültek az első képek, ám ezeken Johnson még nem szerepelt, ugyanis a Disney Jungle Cruise-filmjét forgatta; viszont most megérkezett, és ezt meg is ünnepelte egy közös fotóval.



"Nagyon élvezzük a normák megszegését annak érdekében, hogy valami újszerű, menő, szórakoztató és tökös dologgal álljunk elő a rajongók számára" - írja a színész az Instagramon megosztott képhez fűzött aláírásában, amiről már első ránézésre kiderül, hogy a címszereplő macsók ebben a filmben is rivalizálni fognak egymással.


Hobbs &Shaw Forgatási képek/Videókért Kattints Ide



Most, hogy Johnson megérkezett a forgatásra, remélhetőleg további izgalmas képekkel vagy videókkal szolgál majd, ugyanis a legnagyobb marketingeseket megszégyenítő érzékkel képes fellelkesíteni a rajongóit a készülő projektjeivel kapcsolatban.




Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.





Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése