2015. április 7., kedd

Robbantott a mozikban a Halálos Iramban 7

Fantasztikus eredménnyel, 144 millió dolláros USA és 384 milliós globális bevétellel rajtolt el a Halálos Iramban 7., amivel több rekordot is sikerült megdöntenie.

A film nem csupán a sorozat legjobban nyitó része lett, de minden idők legjobb (USA) áprilisi nyitóhétvégéjét produkálta, valamint a legjobb hétvégéi eredmény a 2013-ban bemutatott Az éhezők viadala – Futótűz óta.
Globálisan minden idők negyedik legjobb nyitóhévégéje lett, nem sokkal lemaradva a Bosszúállók 392,5 milliós eredményétől.

“Valaki, akit igen nagyra tartok, nemrég azt mondta, hogy a franchise teljesen olyan, mint az igazi Amerika, a karakterek közül mindenki talál magának olyat, akivel azonosulni tud. Azt hiszem, ez egy nagyon nagy plusz” – nyilatkozta az Universal. “És úgy hiszem, Paul volt a másik nagy oka annak, hogy az emberek eljöttek megnézni a filmet.

A Halálos Iramban 7. remek kritikák mellett 8.1 ponton áll az Imdb-n és 83%-ot kapott a Rottentomatoeson, szinte biztos, hogy el fogja érni az 1 milliárdos határt.
A 8. rész nem is kérdés…




Forrás: http://filmtrailer.hu/filmhirek/robbantott-a-halalos-iramban-7/

New Yorkban játszódó folytatásban Eva Mendes is visszatérhet.
Sőt, már azt is lehet tudni, hogy a Halálos iramban 8-ban, amiben a franchise történetében először New York sugárútjain fognak Vin Dieselék száguldozni, visszatér Fuentes ügynök is, akit Eva Mendes alakított a nálunk Halálosabb iramban mozikba kerülő, 2003-as Halálos iramban 2-ben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése