2018. szeptember 17., hétfő

Megérkeztek az első képek a Halálos iramban spin-offjához

A Vin Diesel és Dwayne Johnson közt egyre inkább elharapódzó konfliktust látva a stúdió egy sajátos - de azért közel sem eredeti - megoldást talált arra, hogy ne kelljen plusz egy évet szüneteltetni a jelenkor egyik legnépszerűbb és legőrültebb franchise-ját: úgy döntöttek, spin-off-filmet építenek Hobbs és Shaw karakterei köré, és nem bíztak semmit sem a véletlenre, ugyanis a rendezői székbe az a David Letich ülhetett, akinek a John Wick-filmeket és a Deadpool második részét is köszönhetjük.

Jason Statham nemrég szuperlatívuszokban beszélt a projekt előzetes munkálatairól, kiemelve azt, hogy az új film a megszokottnál valamennyivel reálisabb megvalósításban készül majd el - ami nem is csoda Leitch kaszkadőr-múltjából és akciójelenetekkel kapcsolatos perfekcionizmusából kifolyólag.

Hobbs &Shaw Forgatási képek/Videókért Kattints Ide


Most pedig végre ténylegesen elkezdődött a film forgatása, melyről Johnson egy Instagram-bejegyzés keretein belül emlékezett meg:


"A forgatás első napja, azaz hivatalosan is megkezdődtek a film munkálatai. A Halálos iramban várva várt spin-offja, a Hobb és Shaw fantasztikus lesz. A képen a filmbéli társamat, a zseniális Jason Stathamet láthatjátok, valamint vagány direktorunkat, David Leitch-et, aki nemrég rendezte meg a Deadpool 2-t, és aki izgalmas új irányba viszi majd a franchise-t. Ezt a képet egyébként Hiram Garcia készítette. Mindenki készüljön a zúzásra! Hamarosan meghódítjuk Londot, a palacsintákat, a tequilát és a seggek szétrúgását én állom majd!".





Illetve Leitch a film (valószínűsíthető) logója mellett azt is felfedte, hogy felettébb izgatott az idei amerikai fociszezon kezdete miatt:


"A Hobbs és Shaw forgatásának első hete kapcsán: a foci az egyik legjobb dolog a világon!".





Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése