2019. január 30., szerda

Halálos iramban: Hobbs és Shaw - a héten jön az első trailer


Dwayne "The Rock" Johnson ismét az Instagramján keresztül csepegtette az információmorzsákat az idén érkező Halálos iramban spin-off filmmel kapcsolatban.

Egyre nagyobb rajongásnak örvend az első különálló Halálos iramban spin-off, azaz a Hobbs & Shaw, amiben a széria két nagyágyúja, Dwayne Johnson és Jason Statham közös történetét ismerhetjük majd meg. Az már mindenképpen bizakodásra ad okot, hogy a filmet az a David Leitch rendezi, akinek neve mára már egybeforrt a nagysikerű John Wick-trilógiával, az Atomszőkével, vagy éppen a Deadpool 2-vel. Ezt a fajta bizakodást mélyíti tovább Dwayne Johnson legutóbbi nyilatkozása, amiben többek között azt is megtudtuk, hogy mikor kapjuk meg az első előzetest.




Johnsonhoz az Instragramon keresztül csaknem mindenről tájékoztatja a rajongóit, amiben éppen részt vesz, így nagyon sok forgatási képet posztol, információkat árul el, betekintést enged a kulisszák mögé. Most a Hobbs & Shaw filmjével kapcsolatban árulta el azt, hogy az első előzetest az idei Super Bowl egyik reklámszünetében fogják levetíteni. Viszont több olyan fontosabb dolgot is elárult, ami egyben nagyon szép hagyományt állítanak az előző Halálos iramban-filmeknek, és egyúttal sokkal érdekesebbé is teszik az alapkoncepciót.


"Egy kis Hobbs & Shaw betekintés: ez lesz a Halálos iramban-széria leggrandiózusabb összecsapása, amit eddig láthattatok! Egy nagyon különleges, szent szamoai földre kalauzolunk el titeket. E ke oki i le āsō - azt jelenti, a mai nap meghalsz. Ez a film egy igazi megtiszteltetés volt számomra, és mindig sokkal több lesz nekem, mint csupán egy film."

− nyilatkozta Johnson. Egy megosztott fénykép és egy kis leírás árulkodik róla, hogy pontosan mit is keresünk a Szamoa-szigeteken: Luke Hobbsnak, azaz Johnsonnak négy testvére van, és együtt egy a nevükkel fémjelzett autószerelői boltot üzemeltetnek. A színész elmondása szerint ebben a filmben is nagy szerepet kap majd a család ("Aiga − azt jelenti, család" − írta Johnson), vagyis a Halálos iramban konyhafilozófiáját itt is meg fogjuk majd kapni. Arról, hogy pontosan milyen történetet kap majd Shaw, vagyis Statham, mi lesz az ő szerepe, még nem nyilatkoztak az alkotók.
A Hobbs & Shaw első előzetese a Super Bowl egyik reklámblokkjában lesz majd látható, amit február 3-án fognak megrendezni. A filmben a kettő nagyágyún kívül felbukkan még Idris Elba (Elit játszma), Eddie Marsan (Ray Donovan), Eiza Gonzalez (Baby Driver), illetve Vanessa Kirby (Mission Impossible: Utóhatás) is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése