2019. január 24., csütörtök

Tényleg készül a női Halálos iramban-spinoff

A Halálos iramban-franchise jó pár botránnyal szerepelt a sajtóban az elmúlt két év során, többek között Michelle Rodriguez is kifakadt amiatt, hogy túl kevés teret kapnak a széria női karakterei. Végül sikerült dűlőre jutnia Vin Diesellel, és most már egyértelmű, hogy azért, mert hamarosan nem, hogy több szerepet, de egyenesen saját filmet kapnak a Halálos iramban női szereplői.

Diesel tavaly októberben egy meglehetősen zavaros Instagram-videóban kottyantotta el, hogy készülőben lehet egy női Halálos iramban-spinoff, de a körülmények miatt nem tudtuk, mennyi hitelt adjunk ennek az információnak. Azonban úgy tűnik, nagyon is élő projektről van szó, a színész ugyanis most egy újabb Instagram-bejegyzésben a forgatókönyvírók bejelentésével erősítette meg a produkció létét.

Eszerint Nicole Perlman, Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet jegyezheti a szkriptet, azaz Hollywood legfelkapottabb női forgatókönyvíróit sikerült megnyerni a filmhez. Ezt a triót bízta meg a Hasbro és Paramount a Visionaries: Knights of the Magical Light, valamint M.A.S.K.: Mobile Armored Strike Kommand kidolgozásával. Ezen felül Beernek köszönhetjük a Netflix egyik tavalyi nagy sikerét, a Sierra Burgess Is A Losert, hozzájárult Doug Liman következő rendezése, a Chaos Walking szkriptjéhez, de ő kapta meg többek között a Tini Nindzsa Teknőcök rebootja, illetve a Rövidzárlat remake-je megírását is. Perlman és Robertson-Dworet pedig a Marvelnél fut be nagy karriert a Marvel Kapitány írójaként, de Perlman A galaxis őrzői és a Fekete Özvegy forgatókönyvéhez is hozzájárult, illetve hozzá fog járulni.


És felhívnánk a figyelmet arra is, hogy Diesel bejelentése azzal kezdődik, hogy a színész-producer három spinoffot is beígért a Universalnak, tehát a Hobbs és Shaw és a női csapat szereplése mellett még egy további különutas produkcióra is számíthatunk. Ezek után már csak annyi a kérdésünk, hogy vajon tényleg lesz idő és akarat a franchise elméletileg 2020, illetve 2021 tavaszára beígért 9. és 10. részére?





Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése