2018. december 21., péntek

Dwayne Johnson azt ígéri, a Halálos iramban-rajongók imádni fogják Hobbs és Shaw filmjét



A Dwayne Johnson és Jason Statham karakterére épülő Halálos iramban-spinoff okozott némi felfordulást, mert csúszik miatta a sorozat kilencedik része. A színészek között emiatt kialakult vita már elcsendesedett, és egy friss interjúban a Szikla azt ígérte, a franchise rajongói sem fognak csalódni, amiért egyelőre ezt a mozifilmet kapják a Halálos iramban 9. helyett. „Rohadtul imádni fogjátok ezt a filmet!” - állítja Johnson, aki beszélt arról is, hogy mit várhatunk Idris Elba karakterétől.

Rengeteg forgatási kép: Ide Kattintva megtudod nézni őket


Az interjú elején a Szikla azt hangsúlyozza, hogy ennek a spinoffnak az ötlete lényegében már akkor felmerült, amikor az ő karaktere az Ötödik sebességben feltűnt. Emellett elmondta, nagyon örült annak, hogy egy olyan filmet csináltak, ami az ő karaktere és a Jason Statham megformálta Shaw közötti viszonyra épít: „tökéletes ellentétei egymásnak, a szó minden értelmében. A származásuk, beszédmódjuk, ízlésük, filozófiájuk, alapvető értékeik ellentétesek egymással. 

De valahogy úgy alakul, hogy az univerzum akaratuk ellenére összehozza őket. Legjobban úgy lehet ezt leírni, hogy van két faszi, akik nem igazán csípik egymást, imádják elverni egymást, mindig azt gondolják, hogy nekik van igazuk, de közben mindig fedezni fogják a másikat, még ha ezt soha nem is ismernék el.”

A két címszereplő közötti dinamika leírásánál is érdekesebb és fontosabb azonban, amit az Idris Elba alakította főgonoszról mondott a Szikla: „A célunk az volt Idrisszal, hogy ő legyen a leggonoszabb ellenség a franchise történetében. Veretlenként jelenik meg. Így aztán az a helyzet, hogy bejön a három ember, és vagy egy távozik, vagy kettő. Minden tiszteletem az eddigi rosszfiúké, akikből jó pár volt az évek során, de Idris az, aki hibátlan.”

Az egyszer biztos, hogy csak egy nagyon gonosz és erős ellenség lehet képes egy oldalra állítani két férfit, akiknek olyan közös múltja van, mint Hobbsnak és Shawnak. De azért a történet nem lesz ilyen egyszerű: Johnson azt mondja, hogy lesznek a filmben nagy meglepetések.

A film magyar bemutatója 2019. augusztus 1-jén lesz.



Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.





Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése