2019. május 19., vasárnap

Michelle Rodriguez mégis benne lesz a Halálos iramban 9-ben

2017 környékén úgy tűnt, veszélyben van a Halálos iramban-franchise jövője, hiszen a Dwayne Johnson - Vin Diesel botrány mellé még Michelle Rodriguez is bejelentette, hogy otthagyja a szériát, mert nem kapnak elég teret a női karakterek. Diesel végül meggyőzte őt a maradásról, de azt nem tudtuk meg, hogy mivel. Arra gyanakodtunk, hogy Rodriguez döntéséhez köze lehet a januárban bejelentett női spin-offnak, de mint most kiderült, a színésznő még egy feltételt támasztott: egy női forgatókönyvíró alkalmazását.

Erről a Bloomberg számolt be, azzal együtt, hogy Rodriguez most már hivatalosan is aláírt a 9. részre, az azonban nem derült ki, hogy ki lesz a szóban forgó forgatókönyvíró. A hír egyébként azért is érdekes, mert a 3. felvonással kezdve az összes Halálos iramban-mozi szkriptjét Chris Morgan jegyezte egyedül, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy ráfér a vérfrissítés a szériára.

A bejelentés felveti azt a kérdést is, hogy mennyire sikerül majd tartani az eredeti ütemtervet, hiszen a 9. részt 2020 áprilisi, a 10.-et pedig 2021 áprilisi bemutatódátummal tervezik a mozikba küldeni, és ennek megfelelően arról szóltak a hírek, hogy idén áprilisban megkezdik a forgatást. A munkálatok kezdése azonban nyilvánvalóan tolódik, ha még csak most érkezik egy új forgatókönyvíró a stábba.

Annyi biztos, hogy idén nem maradunk Halálos iramban-film nélkül, hiszen augusztus 1-jén érkezik hozzánk a Halálos iramban: Hobbs & Shaw, amelyben Dwayne Johnson és Jason Statham mutathatja meg, hogy megy ez nekik a "család" többi része nélkül is.




Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése