2019. május 9., csütörtök

Charlize Theron saját spin-offot kap?

A The Hollywood Reporter megbízható forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy Charlize Theron önálló Halálos iramban spin-offban szerepelhet.



Az már tudjuk, hogy Hobbs & Shaw címmel spin-off érkezik Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével, ugyanakkor a The Hollywood Reporter megbízható forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy lehetséges, Charlize Theron is önálló spin-offot kap.

A színésznő a 2017-es Halálos iramban 8-ban kiberterroristát alakított – emlékeztet a THR cikkét szemléző movieweb.com. Ez nem is lenne rossz ötlet, hiszen igazán itt van az ideje némi női főszereplő vezette rombolásnak, a széria sztárja és producer, Vin Diesel is beszélt már erről korábban, mekkora szükség volna erre.

Charlize Theronnal és a szériával kapcsolatban már korábban is felvetődtek ötletek, ugyanakkor nem teljesen világos, hogy a THR által most hozott idea egyezik-e azzal. Ugyanakkor lenne értelme visszatérnie a Theron megformálta gonosznak, hogy egy női filmben szembenézzen a Halálos iramban sorozat kedvelt női sztárjaival. A női karakterek főszereplésével készülő spin-offon jelenleg a forgatókönyvíró Nicole Perlman és Geneva Robertson-Dworet dolgozik, azaz fejlesztés alatt áll a projekt.

A Universal ugyanakkor valószínűleg kivárja, hogy a már említett Hobbs & Shaw hogyan szerepel majd a mozikban. Igaz, sok kétség nem férhet a várható sikerhez, hiszen a Halálos iramban egyre csak népszerűbb lett az évek alatt, a két férfi sztár, Dwayne Johnson és Jason Statham pedig egyértelműen megmozgatja a nézőket.

A Hobbs & Shaw-nak már csak azért is sikeres lehet, mert állítólag Keanu Reeves is csatlakozik a szereplőgárdához, míg a folytatással sem lesz gond, mert Vin Diesel nemrég kedvesen üdvözölte John Cenát a Halálos iramban 9 gárdájában – azaz újabb vonzó sztár került a körbe.

Charlize Theron egyébként nem unatkozik, hiszen most éppen a Csekély esély című romantikus komédiában szerepel Seth Rogen oldalán, hamarosan a Fair and Balanced-ban láthatjuk, majd az animált Addams Family-ben hallhatju. Minden bizonnyal szívesen visszatérne az akció műfajához a 2017-es Atomszőke után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése