2019. július 8., hétfő

Újabb visszatérő színésznők csatlakoztak a Halálos iramban 9. szereplőgárdájához

Dwayne Johnson után nemrég újabb pankrátorból lett színész, John Cena csatlakozott a Halálos iramban-franchise-hoz, most pedig két visszatérő személyére derült fény: Charlize Theron és Helen Mirren is benne lesznek a filmsorozat kilencedik részében.


Nem meglepő módon a bejelentés ezúttal is Vin Diesel jelentette be, hogy tovább bővült a következő folytatás szereplőgárdája. „Sokan itt vannak a korábbi szereplők közül, többek között olyan Oscar-díjas színésznők, mint Charlize Theron és Helen Mirren, és néhány újabb meglepetésszereplő, mint például John Cena, aki szerintem remekelni fog ebben a filmben” - mondta a franchise vezéralakja a forgatás helyszínén készített videójában.


Theron és Mirren karaktere egyaránt a filmsorozat előző részében mutatkozott be: Charlize Theron a film főellenségét, Ciphert alakította, míg Mirren a Shaw testvérek édesanyját, Magdalene Shaw-t. Rajtuk kívül Diesel mellett Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris és Nathalie Emmanuel tér vissza a szokott szereplőgárdából. A rendezői székben pedig szintén egy visszatérő ül majd: ismét a korábban a széria 3-6. részeinek forgatásait is levezénylő Justin Lin a direktor.

A film bemutatóját 2020. május 22-re tervezik.






Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése