2020. március 12., csütörtök

BREAKING: A Halálos iramban 9. bemutatóját is elhalasztották a koronavírus miatt

Sorra jönnek a hírek a koronavírus miatt elhalasztott premierekről: a legújabb filmes áldozat a Halálos iramban kilencedik része lett. A franchise hivatalos Facebook-oldalán jelentették be, hogy az eredetileg idén májusra tervezett bemutatót egy évvel későbbre halasztják.
A Nincs idő meghalni, a Nyúl Péter 2. és a Hang nélkül 2. után a Halálos iramban lett a következő film a sorban, mely a tervezettnél később kerül a mozikba. A döntés nem meglepő, hiszen a járvány terjedésével világszerte zárnak be a mozik, és már hazánkban is korlátozásokat vezettek be. A hivatalos közlemény szerint a Halálos iramban 9-et jövő áprilisban fogják bemutatni. Pontos dátumot csak az Egyesült Államokban kapott, ott április 2-án kerül be a mozikba.
A halasztás már csak azért sem meglepő, mert az átlagosan több mint 200 millió dollárból készülő Halálos iramban-filmek a bevételük nagy részét (körülbelül 75%-át) a nemzetközi piacon szoktak megszerezni. A Universal stúdió a jelenlegi helyzetet felmérve nem kockáztatta meg, hogy a mozik folyamatos bezárása végül egy bukáshoz vezessen.




Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése