2019. október 1., kedd

Úgy tűnik, Vin Diesel és Dwayne Johnson elásták végre a csatabárdot

Diesel–Johnson-balhénál kevés tesztoszteronszagúbb ügye volt Hollywoodnak: mintha konkrétan a mozivászonról lépett volna ki a Halálos iramban-filmek két sztárja, úgy elmérgesedett a viszony kettejük közt. A Szikla tavaly még azt nyilatkozta, hogy alapvető filozófiai ellentétről van szó – még mielőtt megkérdeznétek, nem egy frissen kijött művészeti értekezésen, hanem a filmkészítésen és az együttműködés mikéntjén kaptak össze. Nagyon úgy tűnt, hogy a Halálos iramban: Hobbs & Shaw után Johnsont már nemigen fogjuk látni a fősodros részekben. Egészen eddig.
Johnson (természetesen) gyúrás közben nyújtott békejobbot Dieselnek egy Instagramra posztolt videó keretein belül: "Örök hálám a testvéremnek, Vinnek, amiért támogatta a Hobbs & Shaw-t. Micsoda őrült út volt ez: 10 éve már, hogy befogadtál a Halálos iramban családjába. Köszönettel tartozok ezért. Te is tudod, hogy ez idő alatt mindig is az volt a célom, hogy ennek a világnak a részeseként minél magasabb szintre segítsek juttatni a franchise-t, kerüljön az bármibe is" – mondta a színész. "Mindent ügyesen és okosan csináltunk, szóval még egyszer hálásan köszönöm, testvérem! És természetesen minden út egyfelé vezet: hamarosan újra találkozunk, Toretto."
Egy pillanat, fel kell törölnöm a könnycseppjeimet a billentyűzetemről.

Korábban még arról kellett beszámolnunk, hogy sem Johnson, sem Jason Statham nem vesznek részt a kilencedik rész forgatásán, habár tény, hogy Johnsonnak akkor sem állt szándékában végérvényesen otthagyni a szériát. A fenti szavak szerint talán mégis van esély arra, hogy visszatérjen, akár csak a tizedik részre is. Mindenesetre hatalmas szikla kő eshet most le a rajongók szívéről, akik amiatt aggódtak, hogy ez a szál elvarratlan marad.

A Halálos iramban kilencedik felvonása a tervek szerint 2020. május 22-én farol be a mozikba. A jól ismert színészeken kívül Charlize Theron és Helen Mirren is visszatér, továbbá John Cena is csatlakozott a csapathoz.






Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése