2019. augusztus 7., szerda

A HOBBS & SHAW ÍRÓJA SZERINT NEM FELEJTETTÉK EL, HOGY DECKARD SHAW VÉGZETT A TORETTO CSALÁD EGYIK LEGKÖZKEDVELTEBB TAGJÁVAL

A Jason Statham megformálta Deckard Shaw kétségkívül népszerű karakter, de a Halálos iramban-filmek sok rajongója nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy hős csináltak belőle annak ellenére, hogy megölte a Sung Kang által alakított Hant, a franchise egyik közkedvelt hősét. Chris Morgan, a Hobbs & Shaw forgatókönyvírója azonban azt üzente a #JusticeForHan ("Igazságot Hannak") hashtaggel tiltakozó fanoknak, hogy nem felejtették el, mit tett Shaw, és idővel igazságot szolgáltatnak Sung Kang karakterének.


Morgan már évek óta dolgozik a franchise-on, ő írta az összes rész szkriptjét a Tokiói hajsza óta (amelyben Han bemutatkozott). 

A forgatókönyvíró a SlashFilmnek adott interjúban beszélt a Shaw által bejárt útról. "Shaw történetszála lesz az egyik legnagyszerűbb a Halálos iramban-franchise-ban. Ez olyasmi, amiről már régóta és nagyon sokat beszélgettünk, úgyhogy szerettünk volna elég időt rászánni, hogy igazán jól sikerüljön" - magyarázta az író. "De a története a jóvátételről, a megbánásról szól. Tudnotok kell, hogy ami a Hannak való igazságszolgáltatást illeti, senki nem érzi nagyobb szükségét ennek, mint mi."

Az író arra is rámutatott, hogy magát Shaw-t is kísérti a múlt, Han megölésének emlékétől ő sem tud szabadulni. Felidézte a Hobbs & Shaw egyik jelenetét, amelyben Shaw a húgával, Hattie-vel (Vanessa Kirby) beszélget, és azt mondja neki, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyeket a múltban tett, és ezeket még valahogy jóvá kell tennie. "Akkor egészen pontosan Hanra utal. Azért írtam így" - jelentette ki Morgan.





Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése