2019. augusztus 7., szerda

MICHELLE RODRIGUEZ BESZÓLT A HALÁLOS IRAMBAN-FILMEK ÍRÓJÁNAK AZ "IGAZSÁGOT HANNAK" KOMMENT KAPCSÁN

A Halálos iramban rajongói gyomra nem veszi be könnyen, hogy a Hobbs & Shaw az eredetileg a széria egyik gonoszának számító Deckard Shaw-ból (Jason Statham) farag hőst, aki a 6. felvonás végén megölte a franchise egyik közkedvelt karakterét, Hant (Sung Kang). Az "Igazságot Hannak"-kampányt már a filmek írója, Chris Morgan sem hagyhatta figyelmen kívül, és egy interjúban elmondta, hogy Shaw karakteríve pont erről a kérdésről fog szólni, és nem fogják figyelmen kívül hagyni, amit Hannal tett.

Ezzel a válasszal azonban láthatóan nem elégedett a Lettyt alakító Michelle Rodriguez, aki Twitteren szállt bele Morganbe: "Sokkal előbb része voltam ennek a franchise-nak, mint Chris Morgan, akinek semmi köze nincs ahhoz, hogy ez a történet hol és hova tart. Csak mondom."

Rodriguez részéről ez valószínűleg tényleg nem nagyzolás, hiszen sokáig küzdött azért, hogy a nők nagyobb szerepet kapjanak a Halálos iramban-mozikban, ennek kapcsán pedig sikerült azt is elérnie, hogy a 9. rész forgatókönyvét nő írja. Azaz a színésznőnek valószínűleg tényleg több hatalma van, mint Morgannek, akit ezzel effektíve ki is ütöttek a nyeregből.





Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése