2020. szeptember 11., péntek

Halálos iramban 9.: Michelle Rodriguez megerősítette azt a teóriát, amit sokáig tréfaként emlegettek a szériával kapcsolatban

 


Ha most nem lenne járvány, már mi is rég a saját szemünkkel győződhettünk volna meg arról, amire Ludacris pár hónapja még csak utalgatott (bár visszaolvasva, szerintünk meg se próbálta visszafogni magát), Michelle Rodriguez viszont immár meg is erősített a Halálos iramban 9. kapcsán: megyünk az űrbe, bakker.

Az idén májusról jövő áprilisra halasztott film visszatérő színésznője ezt felelte a "pletykákra" a SiriusXM The Jess Cagle Show-jában (forrás: Collider): "Ó, ne! Hogy jöttetek rá? (Na hogy? – a szerk.) Látjátok? 




Elindult a színfalak mögötti susmus. Ha egy filmet mégsem mutatnak be és elfeledkeznek róla, kiszivárognak róla dolgok. Ezt senkinek se kellett volna megtudnia..." 

Annyit még hozzátett, hogy az ő karaktere sajnos nem részesülhetett ilyesmi űrmókában, de ha már itt tart, elmondaná, hogy az íróstáb női taggal is bővült, hála Justin Lin rendezőnek, így reméli, hogy a végeredményben is átjön majd, ezúttal mennyivel több figyelmet szenteltek a női szereplőkre.

Vin Diesel és brancsának gravitációt is megszégyenítő kocsikázására a jelenlegi tervek szerint 2021. április 1-én fizethetünk be legkorábban.





Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése