2020. október 2., péntek

John Cena szerint a sztori legalább olyan fontos lesz a Halálos iramban 9-ben, mint az akció


Egy olyan alternatív univerzumban, ahol nincs koronavírus már láthattuk volna, ahogy Dominic Toretto és csapata az űrben égeti a gumikat. Sajnos azonban ha létezik is ilyen, mi nem abban élünk, így egészen jövő áprilisig kell várnunk a Halálos iramban-franchise kilencedik felvonására. John Cena szerint azonban 2021-ben egy olyan alkotást kapunk majd, ami száz százalékig az igazi rajongóknak készült.


“A BTS-hez hasonlóan a Halálos iramban-franchise-nak is egy nemzetközi rajongótábora van, ami nem is csoda, hiszen már közel húsz éve, hogy bemutatták az első részt. Szóval az új részek esetében már arról van szó, hogy van egy örökség, amit ápolni kell, amihez fel kell nőni. Ami pedig a kilencedik felvonást illeti - mindenki tudja, hogy az akciójelenetek a székbe szögezik majd a nézőket. Én mégis azt szeretem a legjobban benne, hogy egyfajta összegzése az eddigi nyolc résznek” - fejtegette a pankrátorból lett színész. “Nem azon van a fókusz, hogy mi lesz a következő hajmeresztő mutatvány, bár persze ezen a téren sem lehet majd senkinek sem oka panaszra, hanem a történeten. Ha szereted a Halálos iramban-filmeket, választ kapsz majd rengeteg kérdésedre, miközben újak merülnek majd fel benned.”


A szinopszis szerint Cena Dominic testvérét, Jakobot alakítja majd, aki elvileg még a rokonánál is jobb sofőr, és nem épp jó szívvel gondol rá, mióta cserbenhagyta őt. Ha pedig ez nem lenne elég probléma, a színész karaktere szövetkezik a világ legjobb bérgyilkosával, és együtt egy olyan tervet eszelnek ki, ami nem csak azt a bizonyos családot, hanem az ismert világunk egészét is veszélyezteti…






Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése