2023. január 5., csütörtök

A Halálos iramban egyik közkedvelt sztárja hosszú idő után visszatér a sorozathoz a 10. részben egy jelentés szerint


Vin Dieselék halálos iramban haladnak előre a Halálos iramban 10. munkálataival, minthogy 2023 májusában jön a vég kezdete, avagy a 10. rész felvezeti a nagy finálét. Ebben lesznek régi és új arcok, a "tsalád" krémje visszatér, Jason Momoa és Brie Larson pedig tiszteletüket teszik a franchise-ban. És ha minden igaz, a 2013-as Halálos iramban 6-ig Gisele-t megformáló
 Gal Gadot is visszaugrik a nagy befejezés kedvéért a volán mögé 10 év kihagyást követően.

A The Direct jelentette, hogy megbízható forrásai szerint Gadotot visszahozzák valamilyen módon a franchise-ba a 10. részben. Arról nem szól a fáma, hogyan képzelték ezt el a film alkotói, és természetesen ezt az információt fenntartásokkal kezeljük, mert nem hivatalos! A Halálos iramban-sorozatban persze bármi megtörténhet, így az is, hogy egy, a fiktív világban meghalt karakter visszatérjen. Ugye szegény Paul Walker Brianjével már csak azért sem lehetne ezt megcsinálni, mert esetében maga a színész halt meg autóbalesetben. Gal Gadot viszont, hála az égnek, él és virul, úgyhogy végső soron működhet, hogy a Halálos iramban 6-ban hősi halált halt Gisele szerepel a 10. részben. Az is megeshet, hogy a kevésbé meredek megoldást választották az alkotók, azaz visszatekintés formájában láthatjuk újra Gadot hősnőjét.

Az izraeli származású színésznő modellkarrierje és a hadseregben folytatott kiképzői munkája után éppen a Halálos iramban 4-gyel (Halálos iram, 2009) robbant be a köztudatba Gisele-ként, aki egy drogcsempész összekötője volt, majd flörtölt még magával Dommal is, aki visszautasította őt. Ennek ellenére később a család részévé, a franchise visszatérő hősévé vált, és végül Sung Kang Hanjával került intim kapcsolatba. A Halálos iramban 6. (2013) főgonoszának, Owen Shaw verőembere, Adolfson a nőt használta csalinak, hogy megölhesse Hant, azonban Gisele inkább feláldozta életét, hogy megmentse a szerelmét. Természetesen a későbbi részek is utalgattak az időközben Wonder Womanné vált Gadot hősnőjére, így például a legutóbbi epizódban, a Halálos iramban 9-ben is szóba kerül. Amúgy Hant is egy darabig halottnak hitték a rajongók, aztán mégis viszontláthatták őt a 9. részben.

A Halálos iramban 10. 2023. május 19-án kerül a magyar mozikba. Állítólag ez minden idők egyik legdrágább filmje, olyan magasra rúgott a költségvetése.





Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése