2023. február 9., csütörtök

Megjöttek az első hivatalos képek a Halálos iramban 10-ből, rajtuk Jason Momoa divatos gazfickójával és Brie Larson harcias amazonjával

 Hamarosan véget ér a Halálos iramban-fősorozat, de az a vég még odébb van! A finálé első felvonása lesz a Halálos iramban 10. (Fast X), amelynek holnap megkapjuk az első előzetesét. Előtte viszont nézzétek meg az első hivatalos képeket a film hőseiről, köztük a két újonccal, Jason Momoa gonosztevőjével és Brie Larson karakterével! 


Az Empire jóvoltából tekinthetitek meg a képeket, mivel a magazin következő számában többek között a Halálos iramban 10. kerül fókuszba, így néhány infó is érkezett a fotók mellett. Jason Momoa Dantéja ugyebár egy divatos rosszarc lesz, akit Momoa leginkább egy pávához tudott hasonlítani, aki nem a szokásos macsó lesz, akárhogy is néz ki. Louis Leterrier, a Justin Lint leváltó rendező így jellemezte Dantét: "Hihetetlen új karakter lesz. 1000%-ban Momoa." Leterrier szerint nem kell attól tartanunk, hogy Dante mellett egy régi gonosz is színre lép Cypher, Charlize Theron alakításában. Ugyanis a direktor úgy véli, bár egyik rosszabb, mint a másik, ugyanakkor mindkettőt a félelem hajtja előre, ami ugye a gonosztevők gyengepontja. Brie Larson amúgy egy rejtélyes, Tess nevű figurát fog eljátszani, aki Leterrier elmondása szerint egy jó nagy csetepaté közepébe csöppen a filmben.

"Ha keményen küzdöttél azért, hogy hű maradj a hitedhez és megvédd a családod, illetve szó szerint megváltoztasd a világot, mint azt Dom Toretto is tette, akkor bizony annak megvan a maga ára. Az ellenségei eljönnek érte. Egy rakat ellenség jön érte" – ígérte Louis Leterrier. Szóval egy kisebb háború közeleg, és ezt a valóságtól régen elrugaszkodott Halálos iramban esetében vehetjük szó szerint is. Leterrier szerint ennek a háborúnak sok áldozata lesz, valamint sokan esnek majd át pálforduláson, azaz néhány hősről kiderül, hogy inkább gonosztevő, míg a gonosztevők közül akad olyan, aki átáll a "jó oldalra". Az tuti, hogy mindenkinek szüksége lesz egy szövetségre, amelyhez csatlakozik.

Louis Leterrier egyébként az Empire-nek adott interjúban azt ígérte, hogy a Halálos iramban 10-ben a szériát visszahozza a földre, a talaj közelébe. "Én sokkal inkább gyakorlatilas vagyok, mint a többi rendező, szóval visszahoztam a földre [a Halálos irambant]. Valódi kaszkadőrmutatványokkal dolgoztunk, ezeket csak kiegészítettük vizuális effektusokkal. Forgattunk L.A.-ben, Londonban, Rióban, Portugáliában. Hummereket repítettünk a levegőbe Róma környékén. Ebben a részben lesz pár ikonikus kép. Majd meglátjátok: amíg Dom Toretto ül a volán mögött, nincs számára lehetetlen." Huh, akkor mégsem lesz ez annyira realista film, nem kell aggódnia a rajongóknak!

A Halálos iramban 10. május 18-án kerül a magyar mozikba, február 10-én, vagyis holnap pedig érkezik az első előzetes.






Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése