2018. június 24., vasárnap

Rengeteg új karaktert vonultat fel a Halálos iramban spin-off



Hamarosan elkezdődik a Hobbs and Shaw forgatása - a Halálos iramban franchise első spin-off projektjét az Atomszőke és a Deadpool 2. rendezője, David Leitch vezényli le, és már a cím sem csinál titkot belőle, hogy a Dwayne Johnson és Jason Statham által alakított karakterekre helyezi a fókuszt. A That Hashtag Show beszámolója szerint azonban nem kell attól tartanunk, hogy kétszemélyes kamaradarab készül.


A stúdió a főgonosz szerepére egy 49 és 59 közötti brit színészt keres - a karakter Null névre hallgat, és a leírás szerint egy rejtélyes nemzetközi terrorista, aki feketében jár. Még a végén kiderül, hogy Shaw újabb családtagjáról lehet szó? Ha Null nem is, Hattie biztosan Statham karakterének rokona, méghozzá a húga, aki egy 28 és 39 közötti MI-6 ügynök, és aki lehetőség szerint hasonlít némileg Kate Winsletre.


Hobbs karakteréhez is kapcsolódik néhány új karakter, a jelek szerint az egész családot megismerhetjük, és bizony nem kevés emberről beszélünk. A stúdió egyrészt keres egy 70 és 75 közötti polinéziai színésznőt, aki Sofia Hobbs, gyaníthatóan az édesanya bőrébe bújik, másrészt keres még öt (!) férfit 30 és 50 között, akik pedig Luke fivéreit - Jonah, Cal, Tim, Matt és Alex - alakítják.


És ha mindez nem volna elég, szinte biztosak lehetünk benne, hogy a fő szériából is benéz néhány szereplő, úgyhogy érdemes komoly tömeggel számolni a vásznon.





Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése