2018. július 7., szombat

Úgy néz ki, megvan a Halálos iramban-spinoff főgonosza

A 2001-ben indult Halálos iramban-széria immáron 8 résszel a háta mögött ezúttal egy spinoffal örvendezteti meg azokat a rajongókat, akik nagyon komálták a Dwayne Johnson által játszott Luke Hobbs, és a Jason Statham által játszott Deckard Shaw közti adok-kapokot. Ami a Hobbs and Shaw címre keresztelt projektet különösen érdekessé teszi, az a rendező személye. A feladatra ugyanis David Leitchet, a John Wick társrendezőjét, illetve az Atomszőke és a Deadpool 2. rendezőjét sikerült megszerezni.


Ő pedig a nagybetűs AKCIÓFILMRENDEZŐ, szóval még azt is le merjük írni, hogy ez a projekt jó kezekben van. Azért persze egy jó forgatókönyv sem árthat a dolgoknak... Mindenesetre a két főszereplő közti kémia megvan, ami már fél siker. Most pedig úgy tűnik, megvan a film főgenyáját alakító színész is (aki természetesen angol).



A Variety információi szerint ugyanis Idris Elba lehet a befutó a szerepre. A brit színészt láthattuk már gonoszkodni a Star Trek: Mindenen túlban, és hallhattuk is már A dzsungel könyvében, úgyhogy nem idegen tőle a "műfaj".

A Hobbs and Shaw bemutatóját 2019. július 26-ra tűzték ki az Egyesült Államokban.





Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése