2018. augusztus 19., vasárnap

Paul Walker családja szeretné, ha szerepelne a színész a következő Halálos iramban-filmben is

A Halálos iramban-franchise nem a visszafogott, érzelmes és intim pillanatai miatt kerül majd be a filmes történelemkönyvekbe, de az vitathatatlan, hogy a több száz millió dolláros mozimonstrum nagyon éretten és ízlésesen kezelte a 2013-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt Paul Walker halálát: ahelyett, hogy két film közt kiírták volna a karakterét vagy a hetedik felvonásban gyorsan végeztek volna vele, konkrét történetszálakat építettek személyére, aztán pedig egy emlékezetes utolsó jelenet keretében hagyták, hogy elkocsikázzon a naplementébe.


A nyolcadik rész ezután bizonyította, hogy Walker/Brian nélkül is van élet: bár a karakter hiánya érezhető volt, de Vin Diesel és kompániája sikeresen definiálta újra magát a hatalmas veszteség után, és az egyik főszereplő nélkül is képesek voltak visszatalálni a franchise adrenalingőzös, a fizika törvényeinek arcába röhögő útjára. Walker testvérei azonban úgy vélik, fivérüknek vissza kéne térnie a Halálos iramban univerzumába, még ha csak egy cameo erejéig is. Ezen kívánalmuknak egy nemrég készült interjúban adtak hangot:


"Jó lenne, ha elkészülhetne egy olyan jelenet, ahol Brian visszatér és megmenti a többieket. Imádnánk, ha segíthetnénk ennek a megvalósításában, mert nagy álmunk, hogy ez megvalósuljon. (...) Úgy véljük, nem lenne lehetetlen a kivitelezése, de persze nagyon át kéne gondolni, hogy ízléses legyen. Hisz Paul volt az igazi nagyágyú, amit ő letett az asztalra, az utánozhatatlan. Biztos sokan éreznek így: tudják, hogy a szériát hatalmas veszteség érte a testvérünk halálával."



Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése