2018. július 18., szerda

Maga a Szikla sem biztos benne, hogy szerepelni fog-e a Halálos Iramban 9-ben



Dwayne Johnson belépésével a kelleténél talán kicsivel több tesztoszteron szabadult el a Halálos iramban-filmekben, és ezt a magát alfahímeknek képzelő színészek közül nem mindenki viselte szótlanul. Volt némi viszály a családfenntartó pozícióját veszélyben érző Vin Diesel és közte is, de az igazán csúnya adok-kapok tavaly robbant ki, amikor Tyrese Gibson mondott pár keresetlen szót a Szikláról, miután kiderült, hogy saját spinoff-filmet kap a karaktere.

Gibson 2003, azaz a második rész óta van jelen a szériában, és a balhé kirobbanása környékén voltak gondjai a magánéletében, így valamelyest érhető, hogy nem a legelegánsabb módon reagált később érkező kollégája egyre csak növő sikerére.

Jelenleg ugyebár ott tartunk, hogy Johnson és Jason Statham főszereplésével jövőre a Hobbs and Shaw című spinoff érkezik, de készülőben van már a Halálos iramban 9. és 10. része is, melyeknek volánja mögött ismét Justin Lin foglal majd helyet, és melyek közül az egyik valószínűleg részben Afrikában játszódik majd.

A Szikla ugyanakkor lehet, hogy erre már nem tér vissza, de persze még semmi sincs kőbe vésve. A színész a Watch What Happens Live vendége volt, ahol a következőt mondta az egyik telefonáló ezzel kapcsolatos kérdésére:

"Hogy benne leszek-e a 9. részben? Ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Úgy tudom, jelenleg még a forgatókönyvön dolgoznak. Szóval nem igazán tudom, a kérdés egyelőre a levegőben lóg."




Nos, tekintve, hogy a színésztársai közül többel is rossz viszonyt ápol, eléggé sanszosnak tűnik, hogy a Hobbs and Shaw-val egy új úton indul el, és meg sem áll egy darabig, persze, csak ha a pénzügyi siker is vele tart az úton.




Ha További filmes/ Játékos/ esetleg érdekes cikkeket olvasnál 
látogass el a IGN Hungary - Magyarország oldalára.






Kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése